Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Update coronamaatregelen Bekijk details

2 december 2021

Dit zijn de huidige coronamaatregelen in jouw bibliotheek.

Bekijk details van Update coronamaatregelen

• HuB. Bibliotheek Kerkrade is de Beste Bibliotheek van NL Bekijk details

4 november 2021

Dinsdag 2 november is HuB.Bibliotheek in Kerkrade door publiek en vakjury gekozen tot Beste Bibliotheek van Nederland 2021. We mogen een jaar lang deze eervolle titel dragen.

Bekijk details van HuB. Bibliotheek Kerkrade is de Beste Bibliotheek van NL

• Vacature zelfstandig administratief medewerker Bekijk details

22 oktober 2021

Ter ondersteuning van een tijdelijk project van vooralsnog 3 maanden zijn we op zoek naar een kei van een zelfstandig administratief medewerker (0,6 fte) die de eerstkomende tijd voor de directeur-bestuurder aan de slag gaat om haar te ondersteunen bij secretariële en administratieve werkzaamheden met betrekking tot dit project.

Bekijk details van Vacature zelfstandig administratief medewerker

• Bibliotheek Kerkrade e.o. nodigt bezoekers uit voor livestream uitreiking Beste Bieb 2021 Bekijk details

22 oktober 2021

Dinsdag 2 november is het dan eindelijk zover. De uitreiking van de Beste Bibliotheek 2021! Bibliotheek Kerkrade e.o. wil dit graag samen met haar bezoekers, medewerkers en vrijwilligers vieren. Want of de prijs nu richting Kerkrade komt of niet, deze nominatie is al een feestje waard!

Bekijk details van Bibliotheek Kerkrade e.o. nodigt bezoekers uit voor livestream uitreiking Beste Bieb 2021

• Fusie Bibliotheek Kerkrade e.o. en Bibliotheek Brunssum definitief Bekijk details

13 oktober 2021

Met plezier kunnen we u melden dat Bibliotheek Kerkrade en omstreken en de Bibliotheek Brunssum definitief gaan fuseren.

Bekijk details van Fusie Bibliotheek Kerkrade e.o. en Bibliotheek Brunssum definitief

• Coronatoegangsbewijs Bekijk details

20 september 2021

Vanaf 25 september a.s. is vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs met een identiteitsbewijs verplicht voor activiteiten in de kleine Theaterzaal (MF-zaal) en de vergaderruimte. Dit kan zijn een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.

Bekijk details van Coronatoegangsbewijs

• Kinderboekenweek Bekijk details

20 september 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 van 6 t/m 17 oktober...

Bekijk details van Kinderboekenweek

• Hoera! Genomineerd als Beste Bibliotheek van Nederland 2021! Bekijk details

1 september 2021

Bibliotheek Kerkrade en omstreken is genomineerd als Beste Bibliotheek van Nederland 2021. ‘En daar mogen we echt trots op zijn!’, aldus Ilse Verburgh, directeur-bestuurder.

Bekijk details van Hoera! Genomineerd als Beste Bibliotheek van Nederland 2021!

• Vrijwilligers gezocht! Bekijk details

29 juli 2021

Vrijwilligers: wij kunnen niet zonder! Heb je zin en tijd om een paar uurtjes in de week uit te helpen in de bieb? Dan komen we graag met je in contact! Momenteel zoeken we een gastheer/vrouw voor Bibliotheek Kerkrade-West en Simpelveld en een activiteitenmedewerker jeugd.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht!

• Vrijwilliger gastheer/-vrouw Bekijk details

28 juni 2021

Wij zoeken vrijwilligers die ons team in een inspirerende werkomgeving willen versterken. Als gastvrouw/gastheer verwelkomt u bezoekers, helpt u bij het oplossen en/of doorverwijzen van vragen en zorgt u (in samenwerking met de bibliotheekmedewerker) voor een mooie presentatie van de collectie én van de bibliotheek.

Bekijk details van Vrijwilliger gastheer/-vrouw