Alle vestigingen

• Bibliotheek Bocholtz Bekijk details

Bibliotheek Bocholtz is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Bocholtz

• Bibliotheek Eygelshoven Bekijk details

Bibliotheek Eygelshoven is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Eygelshoven

• Bibliotheek Servicepunt Kerkrade-West Bekijk details

Servicepunt Kerkrade-West is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Servicepunt Kerkrade-West

• Bibliotheek Servicepunt Simpelveld Bekijk details

Bibliotheek Servicepunt Simpelveld is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o.

Bekijk details van Bibliotheek Servicepunt Simpelveld

• Bibliotheek Voerendaal Bekijk details

Van 19 april tot (naar verwachting) 1 augustus is Bibliotheek Voerendaal gesloten in verband met verbouwingswerkzaamheden. Bibliotheek Voerendaal is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Voerendaal

• HuB.Bibliotheek Kerkrade Bekijk details

Bekijk details van HuB.Bibliotheek Kerkrade

• Uitleenpunt Klimmen Bekijk details

Uitleenpunt Klimmen is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Uitleenpunt Klimmen

• Uitleenpunt Ransdaal Bekijk details

Uitleenpunt Ransdaal is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Uitleenpunt Ransdaal