Werken bij ons


Bibliotheek Kerkrade e.o. (werkzaam voor de gemeenten Kerkrade, Simpelveld, Voerendaal en Brunssum) is een belangrijke partner op het gebied van lezen, leren en informeren in de regio Parkstad. Bibliotheek Kerkrade e.o. kent negen vestigingen in vier gemeenten. We timmeren volop aan de weg en positioneren ons als het laagdrempelige, lokale informatieknooppunt, waar leren, lezen en ontmoeten hand in hand gaan. En niet voor niets zijn wij in Nederland uitgeroepen tot ‘Beste bibliotheek’ van het jaar! We ontwikkelen en organiseren voor de vestigingen diverse programmalijnen om het leren, lezen en ontmoeten invulling te geven.


Vacature: Programmamaker Basisvaardigheden

Heb je affiniteit met kwetsbare burgers in onze regio? Ben je daarnaast een doener die graag de handen uit de mouwen steekt, praktisch is ingesteld en goed kan organiseren? En ben je enthousiast in wat je doet en flexibel? Dan komen we graag met je in contact!

Meer wetenVrijwilligers gezocht

Vrijwilligers: we kunnen niet zonder!

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Ook voor ondersteuning van onze activiteiten, licht administratieve taken of projectondersteuning. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Diana Sweelssen, onze coördinator Vrijwilligers. Zij is te bereiken via 045 763 05 24 of d.sweelssen@bibliotheekkerkrade.nl