De Tempeljagers Jungle Escape!

Jungle Escape in HuB. Bibliotheek Kerkrade | 23 september van 14.30 – 16.30 uur

Kinderboekenschrijver Michael Reefs heeft een gloednieuwe en knetterspannende serie, De Tempeljagers. Niet alleen worden lezers pagina na pagina meegesleurd ineen bloedstollend avontuur, maar ook nog eens in de bibliotheek onder leiding van niemand minder dan Michael Reefs zelf! Interesse? Wees er snel bij! Meld je nu meteen aan.

Tijdens de Jungle Escape verandert de bibliotheek in een woud vol geheimen... Hier bevindt zich de schatkamer van een tempel. Daar kun je alleen in met de juiste code.

In de bibliotheek liggen vijf opdrachten verstopt. Door middel van deze vijf opdrachten en puzzels kun jij de juiste cijfers achterhalen om de code te kraken.
Maar... Dat is nog zo makkelijk niet! Zal het je lukken de opdrachten en raadsels te voltooien en de code naar de schatkamer te kraken? Na afloop van deze spannende “Jungle Escape” is er uiteraard de mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren. 

Michael Reefs (1986) is een van de best gelezen Nederlandstalige fantasy-auteurs van dit moment. Boek na boek weet hij de jonge lezer met zijn originele en wonderlijke verhalen tot de laatste pagina te betoveren. Michael weet aan te sluiten op de tijdsgeest en beleving van kinderen. Het lukt hem als geen ander om ze aan het lezen te krijgen, en hun verbeelding te prikkelen. En precies dát is zijn missie.“Juist in deze tijd is het enorm belangrijk om de creativiteit, verbeeldingskracht en het out-of-the-box-denken te stimuleren bij kinderen. Het zijn essentiële vaardigheden om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen.”

Michael is een all-roundverhalenverteller. Hij schrijft niet alleen boeken, maar leidt ook boekenclubs, bezoektscholen, boekhandels, bibliotheken en geeft workshops.

Geschikt voor kinderen van groep 6 t/m 8 (9 t/m 12 jaar). Met boekverkoop en signeren.

Gratis, aanmelden kan via info@bibliotheekkerkrade.nl of 045 763 0520