Cursus 'Klik & Tik'

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Maar wat als je dat moeilijk vindt?

Bibliotheek Kerkrade biedt ondersteuning met de cursus Klik & Tik. Klik & en Tik is verdeeld in meerdere modules: de basis, de start, het internet op, samen op het web, de tablet en veilig online. 

Via filmpjes bekijkt u de eenvoudige uitleg en daarna gaat u aan de slag met praktische oefeningen. U kunt de cursus onder begeleiding van ervaren vrijwilligers in de bibliotheek volgen. Daarnaast krijgt u een inlogcode mee zodat u thuis verder kunt oefenen. Heeft u thuis geen computer of internet, dan kunt u tijdens de openingstijden gebruik maken van de computers in de bibliotheek. 

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van 8 deelnemers. Het doorlopen van de cursus duurt, afhankelijk van welk onderdeel u volgt, gemiddeld 8 bijeenkomsten.  Indien er plek is, kan op ieder willekeurig moment worden ingestroomd. Als u een onderdeel heeft doorlopen, ontvangt u een certificaat.

Wanneer?
1 keer per week
    - Dinsdagochtend van 10 -12 uur of
    - Woensdagochtend van 10 – 12 uur.


Kosten:
    - Leden: gratis
    - Niet-leden: € 2,50 inschrijfgeld

Waar?
HuB. bibliotheek Kerkrade, Martin Buberplein 15, 6461 NC Kerkrade

Aanmelden:Bent u geïnteresseerd of kent u iemand voor wie een cursus Klik & Tik een passend aanbod is? Aanmelden kan via info@bibliotheekkerkrade.nl of via tel. 045 763 05 20. Na aanmelding wordt u teruggebeld. In overleg wordt bekeken welk onderdeel het beste aansluit bij uw vraag en voorkennis.

Wilt u misschien zelf begeleider worden bij Klik&Tik? Ook dan kunt u zich melden via
info@bibliotheekkerkrade.nl of via tel. 045 763 05 20.