Schrijfwerkplaats

Wat is de Schrijfwerkplaats?

Een miljoen Nederlanders schrijft. De één vertrouwt zijn levensverhaal toe aan het papier, de ander fantaseert een kinderverhaal of schrijft gewoon graag. Misschien ben jij er daar wel één van.


In de Schrijfwerkplaats krijg je de kans om te schrijven, oefeningen te doen en hier met elkaar over te praten. Want wat is er leuker dan samen met andere schrijvers over handige schrijftechnieken, de ongewenste writersblock en aparte schrijfgewoonten te praten?


(Tekst)schrijver Sandra Israel biedt ‘Eerste Hulp’ bij al je schrijfvragen (EHBS). Daarnaast zal ze aan de hand van korte schrijfoefeningen, tips en heel veel schrijfinspiratie jullie op weg helpen bij de zinnen en hoofdstukken van je verhaal, blog of je boek.
 

Over Sandra

Sandra Israel schrijft, voor kinderen, volwassenen en voor opdrachtgevers. Ze schreef negen boekjes voor de serie ‘Borre’ met titels als ‘Het hondje zonder staartje’ en ‘De reus ziet sterretjes’. Een boek voor volwassenen ‘Dit ben ik! Ieder mens is een verhaal’ werd in oktober 2016 gepresenteerd; een boek met verhalen over mensen (16 interviews) die iets negatiefs meemaakten in hun leven en dat ombogen in iets positiefs. Een jaar later volgde er een kinderyogaboek met de titel ‘Ik ben ik en jij bent jij’, waarvoor ze de verhalen schreef.

www.santekst.nl

Ik schrijf al mijn hele leven. Als kind al liep ik met een kladblok onder mijn arm, omdat ik bezig was aan een roman. Schrijven geeft me rust, door te schrijven krijgen de dingen die ik zie, die ik meemaak een plek, namelijk, in een verhaal. Ook vind ik het leuk om mensen enthousiast te maken voor schrijven (en lezen) en over hun eigen verhalen. Ieder mens is en ieder mens heeft een verhaal. - Sandra Israel