Leeskringen

Houd jij van boeken lezen? En vind je het leuk om over het boek, de schrijver en literatuur te praten met anderen? Sluit je dan aan bij een leeskring.  

Leeskring HuB. Kerkrade | seizoen 2023

De data voor 2023 zijn bekend! In 2023 kun je kiezen uit een middagleeskring of een avondleeskring. Een leeskring bestaat uit 5 leeskringen per jaar. Kijk in de agenda op deze pagina voor de data en boeken die besproken worden. 

De kosten zijn € 17,50 per persoon voor een reeks van vijf leeskringen. Een kop koffie of thee is inbegrepen. De boeken liggen drie weken voor de bijeenkomst voor je klaar bij de infobalie.

Max. aantal deelnemers: 12 voor de middagleeskringen en 10 voor de avondleeskringen. Wees dus op tijd met inschrijven en geef bij je inschrijving aan of het voor de middagleeskring of de avondleeskring is.

Aanmelden: info@bibliotheekkerkrade.nl of bel 045 763 05 20
 

Overige leeskringen

Leeskring Voerendaal (VOL)
- 8 bijeenkomsten voor 55 euro.
- info@bibliotheekvoerendaal.nl 

Het (leen)boek is af te halen bij de balie van de bibliotheek. Je betaalt hiervoor geen leengeld. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Leeskring Brunssum

De leesclub komt 8 keer per jaar bij elkaar en wordt geleid door Maria Kleijnen, cultuurwetenschapper en ervaren leesclubleider. De kosten zijn € 55,--.De Leesclub Brunssum komt 1x per maand op donderdag bij elkaar in Bibliotheek Brunssum van 10.00 u tot 12.00 u.

Aanmelden en informatie: mariakleijnen@gmail.com