Rondleidingen HuB.Kerkrade

28 januari 2023 | HuB.

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heeft u altijd al eens willen weten hoe het er achter de coulissen van een theater aan toe gaat? Om u een kijkje achter de schermen te geven, organiseert Parkstad Limburg Theaters speciaal het Nationaal Theaterweekend rondleidingen in de HuB in Kerkrade. Ervaar het podium van dichtbij en ontdek alles over ‘trekken’, ‘afstopping’, ‘bruggen’, ‘friezen’ en ‘poten‘. Ook nemen we een kijkje in de bibliotheek, en hoor en zie wat hier allemaal mogelijk is.

Een rondleiding doe je niet alleen, maar samen met een vriend(in), ouder, kind of betrokken buur. De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar oud. Mocht u graag toch een keer een rondleiding met de (klein)kinderen volgen die nog geen 12 jaar oud zijn, laat ons dan iets weten via marketing@plt.nl. We vragen voor een kleine bijdrage van €5,- p.p. zodat we u ook van koffie, thee en wat lekkers kunnen voorzien.

Er vinden rondleidingen plaats om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Meld u spoedig aan voor een van de tijdssloten, want vol = vol. De collegae van de kassa van het theater kunnen dit voor u boeken, of online via: https://www.plt.nl/programma/rondleiding-nationaal-theaterweekend/28-01-2023-11-00