Leeskring voor donkere dagen

27 november 2022, van 14:00 tot 16:00 | HuB.

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zondagmiddag 27 november (koopzondag) vindt tussen 14.00 en 16.00 de eenmalige Leeskring voor donkere dagen plaats. Dit is een open leeskring. Oftewel iedereen mag meedoen! Je kunt zo proeven of een leeskring iets voor jou is. Je zit niet aan een reeks vast. Ben je ouder dan 18 jaar en geïnteresseerd in deze leeskring? Je bent van harte welkom! Er is plaats voor max. 15 deelnemers, dus reserveer op tijd!

Het boek: Mary van Anne Eekhout

Voorafgaand aan de leeskring lezen alle deelnemers hetzelfde boek, zodat ze op de middag zelf onder het genot van een kopje koffie of thee met andere lezers kunnen praten over het verhaal, de personages, de thema’s, etc. Marieke Uiterwaal leidt het gesprek, maar uiteraard is inbreng van alle lezers welkom. We bespreken het boek Mary van Anne Eekhout. Het is een sfeervol boek over de jonge Mary Shelley, die in het Schotland van de vroege 19e eeuw een spannend verhaal bedacht over een geobsedeerde geleerde en het monster, dat hij tot leven wekte. Misschien heb je haar verhaal ooit weleens gehoord…

Let op!
Deelnemers aan de Leeskring voor donkere dagen worden geacht om zelf voor een exemplaar van het boek te zorgen. Dit kan door het zelf te reserveren bij de bibliotheek, maar ook door deel te nemen met een gekocht exemplaar, of te lezen via de Online Bibliotheek.

Aanmelden: info@bibliotheekkerkrade.nl
of 045 76 30 520