Fantasy Lab

16 oktober 2019, van 15:30 tot 17:00 | HuB. Bibliotheek Kerkrade

Kosten: Leden gratis, niet-leden betalen € 2,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

met auteur Esther Geurts

Esther Geurts is vijfentwintig jaar en woont in Brunssum. Dit jaar heeft ze haar debuut als auteur gemaakt met haar boek: ‘De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen twee werelden’. Het is een fantasyboek voor lezers vanaf veertien jaar. 

Tijdens het schrijven kreeg Esther veel inspiratie vanuit herinneringen, series en boeken uit haar jeugd. Ook haar andere hobby, het tekenen van manga, heeft haar geholpen om de personages en verhaallijnen te creëren. Haar passie en inspiratie wil Esther graag delen met anderen.

Vanaf september geeft zij in de HuB drie Workshops die gaan over het fantasygenre en haar boek: het Fantasy Lab. 
Het zullen interactieve middagen worden waarbij de auteur graag het gesprek aangaat met het publiek. Op een actieve en creatieve manier zullen het fantasygenre en het boek verkend worden. Ook geeft Esther een workshop over het vormgeven en tekenen van personages. 

Bent u benieuwd naar het boek, wilt u meer weten over fantasy of wilt u graag leren hoe u uw eigen verhaal of personages vormgeeft?
Schrijf u dan snel in voor het Fantasy Lab. Voor materialen, koffie en thee zal gezorgd worden. Ook neemt Esther exemplaren mee van haar boek.  

Workshop 1:
Datum: woensdag 18 september / 15.30 - 17.00 uur.
Onderwerp: Inleiding op het genre Fantasy.

Workshop 2:
Datum: woensdag 16 oktober / 15.30 - 17.00 uur.
Onderwerp: Centraal staat deze keer het boek van Esther:  ‘De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen twee werelden’. Er zijn 10 exemplaren beschikbaar om het boek vooraf te lezen! Om het boek te kunnen lenen is een bibliotheekpas een vereiste.

Workshop 3:
Datum: woensdag 27 november om 15.30 - 17.00 uur.
Onderwerp: Hoe geef ik personages vorm en gebruik daarbij Manga tekenen als hulpmiddel

Toegang: leden bibliotheek gratis & niet-leden € 2,50 per keer.
Reserveren via: info@bibliotheekkerkrade.nl of via: 045-763 05 20.