BabyCafé: Start zingen met je peuter

18 september 2020, van 10:00 tot 10:45 | HuB. Bibliotheek Kerkrade

Kosten: niet-leden €2,50 per kind, leden €2,00 per kind

Veron Jongstra, docente peuter- en kleutermuziek van de SMK (muziek- en dansschool) verzorgt deze workshop.

Veron Jongstra, docente peuter- en kleutermuziek van de SMK (muziek- en dansschool) zal tijdens deze bijeenkomst laten zien op welke manieren je kunt luisteren, kijken, spelen en zingen met een peuter. Zingen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kindje. Deze eerste muzikale ervaring stimuleert de spraak- en taalontwikkeling en geeft je kind een veilig gevoel.

Ouders of grootouders/verzorgers zijn met hun peuter van harte welkom op deze inspirerende ochtend waarbij veel ideeën aangereikt worden. De koffie staat klaar!

Voor wie: kindjes van 2,5 jr. t/m 3 jr. met 1 (groot)ouder of verzorger.
Iedere workshop max. 12 kinderen (liefst 10!).

Aanmelden kan via info@bibliotheekkerkrade.nl of bel naar 045 763 0520