Schrijfwerkplaats

13 december 2019, van 10:00 tot 12:00 | HuB. Bibliotheek Kerkrade

Kosten: Leden:2,50 per bijeenkomst , niet-leden 5,00 euro per bijeenkomst (5 bijeenkomsten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Workshop

Een miljoen Nederlanders schrijft. De één vertrouwt zijn levensverhaal toe aan het papier, de ander fantaseert een kinderverhaal bij elkaar, weer anderen hebben schrijven gewoon als hobby. Misschien bent u, ben jij daar wel één van en schrijf je om je gedachten op een rij te zetten, orde in de chaos te scheppen, je verzinsels op papier te zetten, noem maar op.

 In de Schrijfwerkplaats in Bibliotheek Kerkrade in HuB.Kerkrade krijg je de kans om te schrijven, oefeningen te doen en met elkaar over het schrijfproces te praten. Want wat is er leuker dan samen met andere schrijvers over handige schrijftechnieken, de ongewenste writersblock en de hilarische schrijfgewoonten te praten?

(Tekst)schrijver Sandra Israel biedt ‘Eerste Hulp’ bij al jullie schrijfvragen (EHBS). Daarnaast zal ze aan de hand van korte schrijfoefeningen, tips en heel veel schrijfinspiratie jullie op weg helpen bij de zinnen en hoofdstukken van je verhaal, blog of je boek.  

Data: vrijdag 6 september, 18 oktober, 22 november, 13 december, 10 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 22 mei en 12 juni van 10.00 - 12.00 uur in HuB. Bibliotheek Kerkrade.
Kosten 5 euro per bijeenkomst, 2,50 per keer voor leden van de bibliotheek.

Graag tot ziens en schrijfs in de Schrijfwerkplaats! Reserveer je plekje via: info@bibliotheekkerkrade.nl of: 045-763 05 20.