Alle vestigingen

• Bibliotheek Bocholtz Bekijk details

Bibliotheek Bocholtz is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Bocholtz

• Bibliotheek Eygelshoven Bekijk details

Bibliotheek Eygelshoven is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Eygelshoven

• Bibliotheek Kerkrade-Centrum Bekijk details

Bekijk details van Bibliotheek Kerkrade-Centrum

• Bibliotheek Servicepunt Kerkrade-West Bekijk details

Servicepunt Kerkrade-West is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Servicepunt Kerkrade-West

• Bibliotheek Servicepunt Simpelveld Bekijk details

Openbare bibliotheek. Voor informatie over het aanbod van de bibliotheek kunt u contact opnemen met Bibliotheek Kerkrade-Centrum, tel: 045 5452408.

Bekijk details van Bibliotheek Servicepunt Simpelveld

• Bibliotheek Voerendaal Bekijk details

Bibliotheek Voerendaal is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Bibliotheek Voerendaal

• Uitleenpunt Klimmen Bekijk details

Uitleenpunt Klimmen is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Uitleenpunt Klimmen

• Uitleenpunt Ransdaal Bekijk details

Uitleenpunt Ransdaal is een vestiging van Bibliotheek Kerkrade e.o. Bibliotheek Kerkrade e.o. biedt lezen, luisteren, kijken en beleven. De bibliotheek houdt je op de hoogte van maatschappelijke, literaire en culturele ontwikkelingen. Bibliotheek Kerkrade e.o. organiseert regelmatig activiteiten: bijzondere lezingen, workshops, exposities en debatten.

Bekijk details van Uitleenpunt Ransdaal